Bezoek de kerstmarkt in Düsseldorf!

Ben je op zoek naar de leukste kerstmarkt van Duitsland? De kerstmarkt in Düsseldorf is het ideale uitstapje voor kerstliefhebbers! Duitsland staat bekend om haar gezellige kerstmarkten.

Dat de kerstmarkt in Düsseldorf door veel mensen wordt gezien als de mooiste kerstmarkt in Duitsland, kunnen wij alleen maar beamen. Hier draait alles om sfeer. De Duitse stad is prachtig verlicht en staat vol met gezellige kerstkraampjes en prachtig versierde kastanjebomen. Op maar liefst zes verschillende pleinen die allemaal in een omtrek van ongeveer 1,5 kilometer liggen. Hier kunt u sprookjesachtig uw kerstinkopen doen. En wat dacht u van een schaatsbaan van wel 450m2; Te koud? Warm dan op met een lekker glaasje glühwein en geniet van de gezelligheid om u heen. Wat is zo’n kerstmarkt toch gezellig!

Oordeel zelf of de kerstmarkt van Düsseldorf de leukste is en reis deze winter met ons mee naar Düsseldorf!

Kerstmarkt Düsseldorf

Meer over:

Een bezoek aan de kerstmarkt in Düsseldorf is gezellig. De schitterende kerstverlichting leidt u naar de volgende kerstmarkt. Elk plein heeft een geheel eigen karakter. Zo zijn de kraampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de pandjes in de omgeving. Het ruiterstandbeeld van Jan Wellen laat zin kritische blik over de feestvreugde gaan. De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is geheel in Jugendstil stijl. Zo is elke kerstmarkt weer heel anders. Zes verschillende stijlen in 1 stad in combinatie met de gezellige kroegjes en restaurantjes in de omgeving is dat wat de kerstmarkt in Düsseldorf zo bijzonder maakt.

Niet alleen de gezellige kerstmarkt is een bezoekje waard. Ook de immense ijsbaan trekt jaarlijks de nodige bezoekers. Op de Gustaf Grundgens Platz is een schaatsbaan van 450m2 neergezet. Terwijl de kinderen zich op het ijs vermaken, kan het publiek zich verwarmen met een heerlijk glaasje gluhwein.

De kerstmarkt in Düsseldorf is het ideale uitje voor het hele gezin. De kerstmarkt is met al haar gezelligheid voor iedereen aantrekkelijk. Gezellige muziek en mooie lichtjes maken de kerstmarkt ook voor kinderen leuk. Daarnaast is op de Schadowplatz speciaal voor de allerkleinsten een overdekt poppentheater ingericht.

Wat is inbegrepen?

De kerstshop dagtocht naar Düsseldorf is inclusief:

  • Bezoek kerstmarkt Düsseldorf
  • Vervoer per luxe touringcar (gratis wifi)
  • Ervaren chauffeur
  • Gratis koffie en thee aan boord
  • Voldoende ruimte om uw leuke kerstspullen mee naar huis te nemen

Reizen naar Düsseldorf

Gedurende de winterperiode kan het erg druk zijn in Düsseldorf. De auto kan het beste aan de Rijn worden geparkeerd. Let wel op dat je parkeergeld voor de gehele dag betaald. Via onze partner Uit met Jonker bieden wij vanuit het hele land ook reizen naar de gezellige kerstmarkt aan. Blijf gerust een nachtje slapen. Düsseldorf is een hele gezellige stad.

Algemene informatie:

Vertrek:

Prijs normaal: €35
De leukste prijs: €35

Data: zaterdag 26 november, zondag 4 december, zaterdag 10 december, zondag 18 december & donderdag 22 december