De gezellige kerstmarkten in Duitsland

Zodra de dagen korter worden en de temperatuur daalt, begint het bij velen te kriebelen. De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Bezoek een van de vele sfeervolle kerstmarkten van Duitsland en laat je betoveren door honderden lichtjes, heerlijke geuren en gezellige kerstkraampjes.

Duitsland is de plek waar je moet zijn voor de leukste en gezelligste kerstmarkten. Bijna elke stad organiseert wel iets in de weken voorafgaand aan kerst. Wat is nu de leukste kerstmarkt van Duitsland? Ga je dit jaar met een busreis, met de trein of neem je de auto? Ga je een dag vlakbij de grens of liever een heel weekeinde inclusief een arrangement? Elke kerstmarkt heeft zijn eigen traditie en eigen sfeer. Toch springen een paar kerstmarkten in Duitsland met kop en schouders boven de rest uit qua sfeer en gezelligheid.

De keuze zal voor elke markt anders zijn. Wij kiezen voor Oberhausen, Düsseldorf en Münster. Deze kerstmarkten zijn erg populair en hebben hun eigen sfeer. En dat is niet voor niks!

De kerstmarkt van Oberhausen is naast het winkelcentrum CentrO. Heel handig kun je gelijk al je kerstinkopen doen. De kerstmarkt in Düsseldorf is heel sfeervol. Het gehele historische centrum is in kerstsfeer gehuld. Op de pleintjes bruist het van de gezelligheid en zelfs de verbindende straten zijn met honderden lampjes en kraampjes super gezellig. Eén van onze persoonlijke favorieten! De kerstmarkt in Münster is in een fantastische stad, een plaatje. Populair bij veel Nederlanders, want het is gemakkelijk bereikbaar.

 

Kerstmarkt Oberhausen

Oberhausen moet je echt bezoeken als je ook nog kerstinkopen moet doen.

De kerstmarkt ligt op het terrein van een groot warenhuis Centro dat tijdens de kerstmarkt altijd prachtig wordt versierd.

Ook in de binnenstad van Oberhausen is er een kerstmarkt!

Boek hier uw volledig verzorgde busreis naar de kerstmarkt in Oberhausen ->

Kerstmarkt Düsseldorf

De kerstmarkt in Düsseldorf is heel sfeervol. Op zes verschillende pleintjes staan kraampjes met elk hun eigen thema. Niet voor niks dat dit de meest populaire kerstmarkt van Duitsland is.

Elk jaar bezoeken miljoenen mensen deze kerstmarkt waaronder heel veel Nederlanders!

 

Boek hier uw volledig verzorgde busreis naar de kerstmarkt in Düsseldorf ->

 

Kerstmarkt Münster

Redelijk groot en heel gezellig. Munster is elk jaar een plaatje. Elk jaar trekt deze kerstmarkt veel Nederlandse bezoekers! Het blijft genieten met de traditionele sfeer.

Ontdek maar liefst 5 unieke kerstmarkten en meer als 300 kraampjes!

 

Boek hier uw volledig verzorgde busreis naar de kerstmarkt in Münster->

Minuten
Seconden
Ontdek de gezelligste kerstmarkten in Duitsland

Kerstmarkt Oberhausen

Kerstmarkt Dortmund

Kerstmarkt Keulen

Kerstmarkt Düsseldorf

Kerstmarkt Münster

Kerstmarkt Aken

Ontdek meer

Naast de gezelligste kerstmarkten is er nog veel meer te doen. Beleef de leukste winteruitjes in binnen en buiteland, speciaal geselecteerd voor jou!

Ook leuk deze winter

Ontdek het Light Event